Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kaartverkoop Vriezenveense Revue gestart

Deze theatervoorstelling vindt plaats op 25 & 26 oktober en 1 & 2 november in Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2)

VRIEZENVEEN –  De kaartverkoop van de Vriezenveense Revue is gestart. Deze unieke theatervoorstelling vindt plaats op 25 & 26 oktober en 1 & 2 november in Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2). Kaarten zijn zowel online als telefonisch te bestellen.

De Vriezenveense Revue is een muzikale theatervoorstelling voor en door Vriezenveners. Middels live muziek, dans en afwisselende sketches wordt Vriezenveen op humoristische wijze geschertst en geëerd. Oftewel: amusementstheater met Vriezenveen in de hoofdrol. De Vriezenveense Revue wordt – naast een besloten try-out – vier keer opgevoerd voor publiek.

Kaartverkoop
Kaarten voor de Vriezenveense Revue zijn eenvoudig te bestellen via de ticketshop op www.vriezenveenserevue.nl. Bent u niet zo handig met internet? Bestel uw kaarten dan via onze reserveringslijn: 06-82541596. Ook rolstoelgebruikers worden geadviseerd via de reserveringslijn te bestellen. De organisatie stelt per voorstellingsavond een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Houdt er rekening mee dat CCK2 geen stoelnummers gebruikt, wat betekent dat er geen specifieke zitplaatsen kunnen worden gereserveerd (uitgezonderd rolstoelers en genodigden). Kaarten kosten 15 euro per stuk, inclusief koffie of thee voor aanvang van de voorstelling
Let op: kaarten zijn alleen online of via de reserveringslijn te bestellen. Er worden géén kaarten aan de zaaldeur verkocht.

Compleet avondje uit
Maak van de Vriezenveense Revue een complete avondje uit door voorafgaand aan de voorstelling gebruik te maken van het Revue Menu. Het Wapen van Vriezenveen heeft speciaal voor de Vriezenveense Revue een 3-gangen keuzemenu samengesteld. Het Revue Menu is ook via de ticketshop te bestellen.

Info & vragen
Meer informatie over de Vriezenveense Revue, de kaartverkoop én het Revue Menu leest u op www.vriezenveenserevue.nl. Of stel u vraag middels een Whatsapp-bericht op de reserveringslijn (06-82541596).

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe