Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zonovergoten Randrock 2024

Foto’s: Wouter Loeve

VRIEZENVEEN – Een zo goed als uitverkocht en zonovergoten Randrock 2024 veroverde de harten van duizenden festivalgangers in het bruisende centrum van Vriezenveen. Met een schitterende weersvoorspelling en een line-up die alle muzikale smaken omvatte, beleefden bezoekers van alle leeftijden een onvergetelijke dag.
De straten vulden zich met ruim 7.500 enthousiaste festivalgangers, die zich verheugden op een dag vol liveoptredens en activiteiten. Op Randrock Junior verwelkomden Fien & Teun de jonge boertjes en boerinnetjes met open armen, terwijl de nieuwe Bourbon Street bruiste van energie met optredens van topartiesten zoals de Amerikaanse rockster Marco Mendoza, Glock’45 en de Nederlandstalige folk-/vikingmetalband Heidevolk.

Het festival was niet alleen een muzikaal feest, maar ook een reünie voor vrienden en familie, met vele Vriezenveners die Randrock al tijden in hun agenda hadden omcirkeld. De populariteit van Randrock reikt echter verder dan de grenzen van Vriezenveen, met bezoekers die van ver buiten het dorp kwamen. Daar is de organisatie onwijs trots op!

De dag werd gekenmerkt door een mix van genres, van rock tot dance, met een line-up die grote namen als Vandenberg, AC/DC UK, Queen, Mell VF, Jannes, The Partysquad en Flemming omvatte.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de toewijding van ruim 200 vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en natuurlijk de festivalgangers zelf, die samenkwamen om Randrock 2024 tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe