Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vier beginnende cabaretiers op één toneel

Het volgende evenement van Theater Turf is ‘Jazz in de wijngaard’

VRIEZENVEEN –  Zaterdag kon in CCK2 iedereen horen en zien dat deze vier jonge, enthousiaste mensen graag in de voetsporen willen treden van de grote namen in Nederland. Theater Turf had de cabaretiers -die in Nederland al verschillende festivalprijzen op hun naam hebben staan- uitgenodigd en het goed opgekomen publiek oordeelde positief.

Janne Luna startte haar conference als eerste en introduceerde gedurende het programma haar collega’s. Scherpe beschouwingen, humor en soms drukte op het toneel wisselden elkaar af. Maaike Dirkje Hop was een beweeglijke tante die de zaal goed in de greep hield. Van de twee mannen trapte Floris de Vree als eerste af. Floris ooit de publieksopwarmer geweest van Johnny de Mol in zijn tv-programma HLF8, liet ook nog eens blijken een prachtige zangstem te hebben. De afsluiting was van Jan van Houwelingen. Goed opletten, want zijn beschouwingen waren spits en de moeite waard.
Ook al was het geluid af en toe een klein beetje lastig, het publiek was het er over eens dat deze avond zeer de moeite waard was.

Het volgende evenement van Theater Turf is ‘Jazz in de wijngaard’.
Skinny Boy en Curly Sue treden op dinsdag 14 mei op bij restaurant Vinck in Geesteren. Met moderne vintage music spelen en bezingen zij hun hele gevoelsleven. Met humor, pit en drama. Het is een swingende liveband met jazzy covers van onder meer Ed Sheeran, Lady Gaga en Justin Timberlake.
Tussen de muziek door kan iedereen de omringende wijntuin bekijken, terwijl de eigenaar hierbij tekst en uitleg geeft. Deze avond is inclusief een wijnproeverij met wijnen uit eigen wijngaard.
Kaarten a € 28,50 p.p., te bestellen bij www.theaterturf.nl
Ook kaarten aan de zaal te koop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gert & Hermien
...En Dat Vergeet Ik Noo...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe