Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Collecte voor Amnesty brengt in Den Ham € 1.400,34 op

Voor 2025 zouden we onze kleine vaste groep collectanten graag uitbreiden.

DEN HAM – De jaarlijkse Amnesty International huis-aan-huiscollecte in Den Ham vond plaats in de periode 10-16 maart. Amnesty komt op voor slachtoffers van discriminatie, marteling of onderdrukking, wereldwijd maar ook in Nederland. In meer dan 150 landen voeren ze actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Opbrengst Den Ham:
In Den Ham heeft een vaste groep van ca. 10 vrijwilligers zich dit jaar opnieuw fantastisch ingezet. De meeste vrijwilligers lopen meerdere straten en zo krijg je ook nog de nodige beweging. Dankzij ieders enthousiaste inzet én de gulle gevers in Den Ham is een mooi bedrag van € 1.400,34 opgehaald. Dank aan alle gevers!

Word collectant:
Voor 2025 zouden we onze kleine vaste groep collectanten graag uitbreiden. Hebt u in maart 2025 ca. 3 uur beschikbaar en wilt u die in inzetten voor Amnesty, meldt u dan nu alvast bij Henny Hofman-Nevenzel (hofman.nevenzel@planet.nl).

Opbrengst Nederland:
In heel Nederland werd dit jaar tot nu toe 1.213.196,00 euro opgehaald voor het werk van Amnesty (tussenstand 10 april 2024 – kijk op de website voor de actuele stand www.amnesty.nl/collecte). Amnesty is heel blij met deze opbrengst en dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet.

Opbrengst van onschatbare waarde
Amnesty is een onafhankelijke organisatie en neemt voor haar onderzoek en acties geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte van onschatbare waarde. Mede dankzij de steun van de inwoners van Den Ham kan Amnesty haar strijd voor gerechtigheid voor mensen in conflictgebieden voortzetten en massale druk blijven uitoefenen op machthebbers die mensenrechten schenden.

Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl.
Mocht u geen collectant gezien hebben en het werk van Amnesty een warm hart toedragen dan kunt u altijd naar hun website gaan en lid worden of een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie geven

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe