Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vervolgbijeenkomst Pollenkerk

Op dinsdagavond 16 april krijgt dit een vervolg in de Pollenzaal.

DE POLLEN – Op 29 februari was er een goed bezochte 1e Brainstorm-bijeenkomst in de Pollenkerk om te overleggen hoe er kerkelijke aanwezigheid en betrokkenheid kan blijven in alle kernen, dus ook in De Pollen. Een mooie groep betrokkenen heeft veel met elkaar gedeeld: wat er leeft aan bezorgdheid, pijn, teleurstelling, maar ook aan ruimte voor perspectief, nieuwe mogelijkheden en dankbaarheid. Er is besproken welke activiteiten er al zijn en wat er mogelijk kan worden toegevoegd en wat hiervoor nodig is op korte en langere termijn. In de afgelopen weken is er inmiddels al veel overlegd voor vervolgmogelijkheden met huidige en nieuwe activiteiten. Er wordt gericht gekeken naar mogelijkheden voor het organiseren van :

• Koffieochtenden,
• Samen eten,
• Vieringen rondom kerkelijke feestdagen of thema-gericht,
• jongerenactiviteiten

Op dinsdagavond 16 april krijgt dit een vervolg in de Pollenzaal; inloop 19.45, start 20.00 uur. Vervolgens wordt dit voorstel verder concreet uitgewerkt en vormgegeven, waar, hoe, met wie en wanneer deze activiteiten kunnen plaatsvinden. Iedere geïnteresseerde om mee te denken of om mee te doen, is hartelijk welkom!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe