Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Weekendafsluiting N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen  

N36 afgesloten tussen vrijdag 12 april 21.00 uur en maandag 15 april 05.00 uur.

WESTERHAAR/VRIEZENVEEN – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het viaduct Itterbeek op de N36. In verband met de werkzaamheden is de N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen in beide richtingen afgesloten tussen vrijdag 12 april 21.00 uur en maandag 15 april 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd tot 30 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van schades aan het viaduct Itterbeek, zoals het repareren van scheuren in het beton en het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt en markering. Ook brengen we een speciale laag aan, zodat er minder snel scheuren ontstaan.

De snel- en autowegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Afsluitingen 

In verband met de werkzaamheden is de N36 in beide richtingen van Westerhaar naar Vriezenveen het gehele weekend afgesloten van vrijdag 12 april 21.00 uur tot maandag 15 april 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Verkeer richting de N48 wordt via de A35 en N348 omgeleid. Verkeer tussen Almelo en Westerhaar wordt in beide richtingen omgeleid via de N341, N343 en N349. Borden langs en boven de weg geven omleidingsroutes aan. Voor het verkeer vanuit Almelo Noord is Vriezenveen wel bereikbaar.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe