Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Symfonisch Blaasorkest Overijsssel zoekt leden

TWENTERAND – Sinds 5 jaar heeft Overijssel een orkest het Symfonisch Blaasorkest Overijssel. En het orkest zoekt nieuwe musici! Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel (SBO) wil de blaasmuziek in Overijssel nog beter op de kaart zetten. Dat moet lukken aangezien er ontzettend veel muziekverenigingen en enthousiaste muzikanten zijn in deze regio! De muzikanten van het SBO maken niet alleen samen muziek, maar geven ook prachtige concerten, vaak met gastmusici. Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel is er voor iedereen in Overijssel en omstreken. Daarom wil het orkest muzikanten de kans geven mee te maken hoe het eraan toe gaat bij de repetities. Daarom nodigt het orkest muzikanten van harte uit om een of meerdere repetities bij te wonen en mee te spelen.

Vanaf januari 2019 repeteert het SBO in het gebouw van muziekvereniging Crescendo te Ommen, aan de van Reeuwijkstraat 36. Het SBO repeteert gemiddeld een keer per maand, op de zondag van 13:00 tot ± 17:00 uur. Per jaar proberen wij twee concerten te geven.

Tijdens een 5-tal repetities kunnen muzikanten meespelen met het SBO; als afsluiting zal er op 7 april een repetitiedag met aansluitend een concert zijn. Tijdens de eerste twee repetitiedagen hebben al 14 muzikanten deelgenomen. Het SBO nodigt muzikanten dan ook graag van harte uit om een of meerdere repetities bij te wonen. Deelname is geheel gratis!

Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden.
– HaFaBra B/C niveau is wenselijk.
– Verder speelt men, met uitzondering van slagwerk, op een eigen instrument of dat van een muziekvereniging
– Om mee te spelen tijdens het concert van 7 april, wordt verwacht dat men minimaal een repetitie voorafgaand aan 7 april heeft meegespeeld.

Aanmelden voor deze meespeelrepetities is heel eenvoudig! Ga naar de website https://www.sboverijssel.com, daar kan men alle informatie over het orkest, de repetities en het aanmeldformulier vinden.
Als de aanmelding is ontvangen, wordt ervoor gezorgd dat de muzikant z.s.m. de bladmuziek ontvangt.

Data meespeel repetities:
Zondag 13 januari (reeds geweest)
Zondag 10 februari (reeds geweest)
Zondag 3 maart
Zondag 24 maart
Zondag 7 april (repetitiedag & aansluitend concert)

Wij hopen jou zoveel mogelijk muzikanten op een of meerdere repetities te mogen verwelkomen!
Met muzikale groet,
Bestuur Symfonisch Blaasorkest Overijssel

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Cats
I Gotta Know What's Goin...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe