Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Jubilarissen Harmonie Vroomshoop

Samen 360 jaar lidmaatschap.

VROOMSHOOP – Voor een (muziek)vereniging is het altijd goed te constateren dat mensen zich al zo’n lange tijd thuis voelen binnen de vereniging. En nog altijd met veel plezier actief zijn, op welke manier dan ook.
De Harmonie Vroomshoop heeft de afgelopen weken maar liefst 10 jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Deze muzikanten en majorettes zijn enorme trouwe en enthousiaste leden binnen de club.
Voor jubilerende muzikanten en majorettes zijn er via de muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) prachtige onderscheidingen in de vorm van spelden en een oorkonde.

De Harmonie Vroomshoop mocht maar liefst 2 jubilerende muzikanten huldigingen met hun 70 jarig lidmaatschap. Jan Visser en Jan Abbes kregen een prachtige vergulde speld met 3 zirkonia’s opgespeld. De vergulde speld met 2 zirkonia’s , met andere woorden 60 jaar muzikant, werden opgespeld bij Harry ten Brinke, Gert Jansen en Henk Kerkdijk. Henk Brinksma had de eer de vergulde speld voor zijn 40 jaar muzikant zijn in ontvangst te mogen nemen. Alle 6 mannen fanatiek orkestlid bij de Harmonie. Samen 360 jaar lidmaatschap. Wat een mijlpaal.

Bij de malletband draagt Kim Zandbergen nu een prachtige zilveren speld omdat ze 25 jaar muzikant is. Hiervoor werd Kim in het zonnetje gezet. Tot slot de dames van de majorettes. Maud Jansen is 15 jaar lid als muzikant en majorette en Sanne Vos en Lyan Moes werden onderscheiden

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe