Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voorlichting basisscholen

Deze keer bij ’t Groeipunt en de Oranjeschool in Vroomshoop.

VROOMSHOOP – De instructeurs van First Aid Vroomshoop, Wilco&Martin bezochten vandaag het Groeipunt en de Oranjeschool in Vroomshoop om daar bij de groepen 8 de inmiddels bekende voorlichting over drank en drugs te geven. Deze voorlichting is een samenwerking tussen gemeente Twenterand en reclame Totaal en First Aid Vroomshoop. Vandaag werd de leerlingen uitgelegd dat er een woord super belangrijk is in hun leven, en dat is het woordje NEE.

Dit zowel als er sprake is van groepsdruk, en of er dingen worden aangeboden. In deze voorlichting kwamen ook weer de  drankjes zoals bier aan de orde, en ook hier zien wij dat toch een grote groep deze drankjes wel eens drinkt, en op de vraag wie denkt dat deze drankjes voor jullie bestemd zijn, gaat er geen 1 vinger de lucht in en op de vraag waarom niet, krijgen we steevast het antwoord, omdat we dan straks als het mag, we veel sneller drankjes met alcohol gaan drinken, Dit is toch iets om aandacht aan te blijven besteden.

Na ook de Snus, het Vapen en gebruik van Lachgas behandeld te hebben hier ook weer aangegeven dat men ons altijd kan bereiken via onze site firstaiddd.nl voor vragen over drank en of drugsproblemen, en ook als ze op vervolgonderwijs zitten mag dat gewoon.

En natuurlijk werd hier ook weer afgesloten met een kijkje door onze simulatiebrillen.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe