Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Week zonder resultaten voor DETO

Komende zaterdag gaat de competitie verder en komt Berkum naar Vriezenveen. Aftrap 14.45 uur

VRIEZENVEEN –  DETO-Excelsior’31 (1/8e finale districtsbeker)  1-3 (1-1)

DETO speelde afgelopen week een tweetal wedstrijden waarbij het op dinsdagavond in de achtste finale van de districtsbeker divisiegenoot Excelsior’31 uit Rijssen trof. Op een drukbezocht Sportpark “Het Midden” maakten beide teams er een aantrekkelijke bekerwedstrijd van. Waar de eerste goede mogelijkheden voor DETO waren, was het Excelsior’31 dat op het half uur op voorsprong kwam toen voormalig DETO speler Coplan Soumaoro met een fraaie pass Simon Seppenwoolde een niet te missen kans bood: 0-1. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Want op slag van rust was het DETO talent Jon Vossebeld die eerst een afgeslagen hoekschop met zijn hoofd op de lat mikte en vervolgens zelf de rebound tegen de touwen werkte: 1-1. Even later had DETO op voorsprong moeten komen toen Bas Postma over in plaats van in het doel kopte. Zo stond er een 1-1 ruststand op het bord.

DETO begon niet scherp aan de tweede helft want al in de 46e minuut brak Excelsior over rechts uit en kon opnieuw Simon Seppenwoolde, dit keer vanuit een onmogelijke hoek, raak mikken: 1-2. Hierdoor moest DETO in de achtervolging, kreeg diverse kansen op de gelijkmaker, maar kreeg Excelsior steeds meer ruimte om de wedstrijd definitief te beslissen. De 1-3 van invaller Rick Hemmink was dan ook voor de statistieken en was de uitschakeling van DETO in de beker een feit.

AZSV – DETO (competitie)  2-0  (2-0)

Op zaterdag ging DETO naar Aalten waar de altijd lastige uitwedstrijd wachtte tegen AZSV en waar gestreden kon worden om de zesde plaats op de ranglijst. DETO trainer Mark Looms moest behoorlijk improviseren want er was een hele batterij spelers door schorsingen en blessures niet beschikbaar. Toen in de warming up bleek dat Thom ten Hove niet kon spelen en na 8 minuten wedstrijd Hoeseb Yakob ook nog eens geblesseerd uitviel was de puzzel compleet. DETO begon onwennig en ogenschijnlijk ongeïnspireerd aan de wedstrijd en dat kan een tegenstander zich in Aalten niet veroorloven. Hierdoor was het al in de tweede minuut raak toen Joost Rasing over links zo door kon lopen en de bal achter de verbouwereerde Sickman schoot: 1-0. En na 20 minuten werd het nog erger toen Thijmen te Kolste vogelvrij een hoekschop kon binnenkoppen: 2-0. DETO stelde er teleurstellend weinig tegenover deze middag en mocht van geluk spreken dat het slechts bij 2-0 bleef in de eerste helft. Ook na de pauze een zelfde spelbeeld. DETO dat wel iets meer naar voren speelde, maar zonder echt gevaarlijk te worden en AZSV dat goede kansen kreeg op een hogere score o.a. via Benjamin Roters die kort na de thee, vanuit de draai, snoeihard op de DETO-lat schoot. Het was zo’n middag dat er weinig lukte bij DETO en het uiteindelijk blij mocht zijn dat er slechts een 2-0 eindstand op het bord stond.

Waar DETO goede zaken had kunnen in de strijd om de zesde plaats, daar blijft DETO nu steken in de grote middenmoot. Komende zaterdag gaat de competitie verder en komt Berkum naar Vriezenveen. Aftrap 14.45 uur.

Wedstrijdgegevens AZSV -DETO  2-0 (2-0)

Scheidsrechter: Haico Michielsen

Assistent-scheidsrechters: Geert Lobeek en Martijn de Leest

Toeschouwers: 200

Gele kaarten: Kai Wesselink (DETO) / Quinn Vervelde (AZSV)

Scoreverloop:

  1. 1-0 Joost Rasing
  2. 2-0 Thijmen te Kolste

Opstelling DETO: Tim Sickman, Mert Baglar, Jon Vossebeld (70. Jillis Goudbeek), Tom Koelman, Marciano Stulen, Hoeseb Yakob (10. Dean Polko), Karlo Borghuis, Melvin Degenaar, Kai Wesselink, Floris Oude Nijhuis, Ferdi ter Avest (70. Ümran Zambak)

Opstelling AZSV: Jasper te Kolste, Freek Mulder, Tom te Veluwe, Thijmen te Kolste (80. Max Rensink), Niek te Veluwe, Ferran Mombarg, Rik van der Eerden, Benjamin Roters, Quinn Vervelde (70. Koen Maatkamp), Joost Rasing, Nick van Breugel (80. Tren Wille)

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe