Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Grote opkomst bij opening Ontmoetingscentrum Juliana Den Ham

DEN HAM – Ontmoetingscentrum Juliana in Den Ham is donderdag 14 februari officieel geopend. Wethouder Harmsen van Gemeente Twenterand deed het openingswoord. Hij benadrukte het belang van een laagdrempelige, informele plek voor mensen met geheugenproblematiek en hun naasten. “En wat mooi, dat we daarvoor terechtkunnen in het muziekgebouw Juliana”, aldus de heer Harmsen.

Ongedwongen en in informele sfeer elkaar ontmoeten! Dat is de bedoeling van het Ontmoetingscentrum. “Er is (nog) geen vaststaand programma, samen met de bezoekers gaan we kijken naar een invulling. Vanuit het Ontmoetingscentrum willen we graag mensen met geheugenproblemen en hun naasten zo goed mogelijk ondersteunen en op weg helpen”.

Na het voorstellen van Sylvia Hollander en Margret Overkamp van Evenmens als aanspreekpunten van het ontmoetingscentrum werd er gekeken naar de indrukwekkende documentaire ‘Mijn hoofd in jouw handen’. De middag werd afgesloten met een ontspannen, muzikale afsluiting met als titel ‘ik heb je voor het eerst ont-moet…’

Ontmoetingscentrum Den Ham, elke donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Locatie: Locatie: Muziekgebouw Juliana | Slingerweg 3 | Den Ham. Kom gerust even binnenwandelen.

Het Ontmoetingscentrum is een initiatief van Zorgsaam Twenterand en Evenmens, informele zorg voor elkaar.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Hommy en Douwe
Der Kleine Waltzer
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe