Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Van Ondernemersfonds naar Investeringsfonds

Stuur een mail naar ondernemen@twenterand.nl

TWENTERAND – De gemeente Twenterand werkt aan de totstandkoming van een nieuw Investeringsfonds. Voorheen heette dit het Ondernemersfonds. Aan dit nieuwe fonds werkt de gemeente samen met besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen en de besturen van culturele en sportverenigingen. In dit fonds zit straks mogelijk een fors bedrag, waar deze organisaties geld uit kunnen halen. Want met zo’n fonds beslissen de verenigingen zelf over de financiële middelen in het fonds, waarmee agrarische, culturele, sportieve en maatschappelijke projecten kunnen worden ondersteund.

Hoe dit fonds wordt gevuld en wat de mogelijkheden en kansen zijn, wordt uitgelegd tijdens twee informatieavonden op dinsdag 2 april bij Harwig in Den Ham en op maandag 8 april bij De Klaampe in Westerhaar. Tijdens deze avonden geeft het huidige bestuur van het Ondernemersfonds uitleg over de mogelijkheden van een Investeringsfonds. Ze worden bijgestaan door expert Herman Hoekstra van CLOK. Dat is een onafhankelijke organisatie die de lokale en regionale economie in Nederland helpt versterken.

Wie mee wil praten over een nieuw Investeringsfonds en daarmee over de toekomst van de verenigingen in de gemeente Twenterand, kan zich aanmelden voor één van de twee informatieavonden. Stuur een mail naar ondernemen@twenterand.nl.
De avonden beginnen om 20.00 uur. De koffie staat om 19.45 uur klaar!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe