Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dubbel dankbaar – goodwill concerten

Goodwill concerten Leger des Heils Stafkoor

VRIEZENVEEN –  Op zaterdag 10 februari vonden er in Twenterand twee concerten plaats door het landelijk staf koor van het Leger des Heils, de AMSTERDAM STAFF SONGSTERS. Zowel het concert in Verzorgingscentrum De Vriezenhof, als het gezamenlijk concert in de Grote Kerk m.m.v. het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen en het gelegenheidscombo, trokken brede en enthousiaste belangstelling.

Naast optredens van de koren en samenzang was er gevarieerde korte informatie over de diverse werkvelden van het Leger des Heils.

De Goodwill concerten van het Leger des Heils zijn gericht als dankbetuiging aan bevolking, donateurs en collectanten van de jaarlijkse Leger des Heils collecte in de verschillende kernen van Twenterand. Het brede muzikale repertoire en tot slot de Zegenbede waren indrukwekkend.

Vervolgens heeft het koor op zondag concerten verzorgd in Almelo in verpleegtehuis Eugeria, de korpssamenkomst van het Leger des Heils en een aantal huisconcerten in Nijverdal. Het concert in de Grote Kerk kan nog worden gevolgd via KerkTV of het YouTube kanaal van de Grote Kerk, Vriezenveen. Aanmelden als collectant voor het Leger des Heils kan bij Couzijn Bos, 06-51571622 of couzijn.bos@volac.com.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe