Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Grote belangstelling voor wonen in Zuidmaten Oost Den Ham

DEN HAM – Meer dan 100 bezoekers lieten zich woensdagavond 7 februari informeren over de plannen voor woningbouw in Den Ham. Rond de 40 kavels komen dit jaar in de verkoop in de wijk Zuidmaten Oost fase 3 in Den Ham. Wethouder Bart-Jan Harmsen, die wonen in portefeuille heeft, was zelf ook aanwezig: “Aan zo’n avond zie je dat er volop belangstelling is om in Den Ham te komen wonen en dit plan biedt daarvoor de mogelijkheid.”

De avond vond plaats bij basisschool De Smithoek in Den Ham. Medewerkers van de gemeente gingen in gesprek met de belangstellenden over de plannen. Er is in het plan ruimte voor verschillende soorten woningen, 2-onder-1 kap, vrijstaand en rijtjeswoningen. Ook mensen die al in de Zuidmaten wonen toonden belangstelling. “Logisch, want die mensen willen natuurlijk graag weten hoe hun buurt er verder uit komt te zien. Dat zou ik ook doen,” aldus Harmsen.

Bezoekers konden hun reactie achterlaten. Die reacties worden meegenomen in het definitief maken van de plannen. Iedereen die contactgegevens heeft achtergelaten, wordt ook geïnformeerd over wat er met hun reactie wordt gedaan.

Ook wonen in Twenterand?
Mensen die een woning zoeken in Den Ham of in één van de andere dorpen in Twenterand kunnen hun belangstelling kenbaar maken bij de gemeente Twenterand via 0546-840 668 of
0546-840 669. Zij helpen u graag verder. Of kijk ondertussen op http://www.twenterand.nl/bouwkavel.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Arnold van Osch & Nol Ro...
Ver Voorbij De Zon En De...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe