Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bridgedrive Inner Wheel Vriezenveen

De heren Hankamp en Bollema vertelden over de doelstelling en de werkwijze van de Wensambulance.

VRIEZENVEEN – Op zaterdag 20 januari j.l. hield Innerwheel Vriezenveen voor de 13e keer haar jaarlijkse bridgedrive in het Ontmoetingscentrum te Wierden.
Dit jaar was de opbrengst voor ons goede doel ‘de Wensambulance Oost Nederland’.   We mochten weer vele enthousiaste deelnemers ontvangen die door ons in een gezellige sfeer, een verzorgde dag ontvingen.

Zowel ’s ochtends als ‘middags werden er vier rondes gespeeld, onderbroken door een heerlijke uitgebreide lunch.
Voorafgaande aan de lunch vertelden de heren Hankamp en Bollema over de doelstelling en de werkwijze van de Wensambulance, aangevuld met door hen enkele persoonlijke ervaringen. Waarna onze presidente Gerda Dorman hen een cheque kon overhandigen van 1250,- euro.

Na de lunch werden de deelnemers weer uitgedaagd hun laatste vier rondes te spelen. Dit alles voorzien van allerlei lekkernijen gemaakt door de dames van de Innerwheelclub. De uiteindelijke winnaars kregen de mooie prijzen uitgereikt door Henriëtte Bots. Ook de bloemen voor de organisatoren werden niet vergeten.
Bij het afscheid kregen alle deelnemers een Inner Wheel ‘vriendschapsroos’ uitgereikt. Wij konden terugzien op een zeer geslaagde gezellige dag.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe