Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Mooi resultaat collecte Leger des Heils Twenterand

Prachtige bedrag ingezameld van € 9932,56.

TWENTERAND – Een enthousiaste groep vrijwilligers ging in week 48, dus van 27 november t/m 2 december in Twenterand op pad met de collectebus. In de kernen Vriezenveen/De Pollen/Westerhoeven, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Vroomshoop/ Geerdijk en in Den Ham is het prachtige bedrag ingezameld van € 9932,56 cash, dankzij de inzet van veel vrijwilligers!

Daarnaast werd er ook veel gedoneerd via digitale collectebussen en de QR code; hiervan is de opbrengst nu nog niet bekend. In Vroomshoop en Vriezenveen was er sprake van een licht stijgende trend in de opbrengst, vooral dankzij de inzet van meer collectanten. In Westerhaar-Vriezenveensewijk en Den Ham zijn nog veel extra mogelijkheden bij een betere dekking van diverse straten. Veel vrijwilligers namen een extra deel of straat op zich, omdat eerder anderen uitvielen; dus extra collectanten gezocht. Bij de plaatselijke supermarkten Jumbo Veld en Fikkert, Peddemors en Mulder de Poete stonden extra bussen.

Alle gevers, plaatselijke supermarkten en vrijwilligers heel hartelijk dank voor jullie hulp, inzet en uw bijdrage. De opbrengst is bestemd voor Warme Buurthuiskamers en regionale activiteiten, waarmee het Leger des Heils sociale uitsluiting, armoede, kou en eenzaamheid bestrijdt in de eigen Twentse regio.

Heeft u zelf deze keer de collectebus gemist? Doneren kan altijd online via www.legerdesheils.nl, via de QR code of per bank naar NL49RABO0333888111 Uw bijdrage aan het Leger des Heils is fiscaal aftrekbaar en helpt mooiere feestdagen mogelijk maken voor uw medemens in nood. Vier Kerst mee met het allerbeste Leger op 1e Kerstdag met Stralend Kerstfeest, de speciale viering op NPO 1 om 22.00 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe