Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vragen PVV Twenterand over stopzetting Forest Hill

De PVV vindt  dat we   zuinig moeten zijn op organisaties die dit soort evenementen organiseren.

TWENTERAND/VROOMSHOOP – Met teleurstelling heeft PVV Twenterand op 14-12-23 in de media vernomen dat Forest Hill na acht edities helaas ophoudt te bestaan. Dit evenement trok jaarlijks duizenden bezoekers en is volgens ons een aanwinst voor de gemeente. Helaas is de organisatie door stroomuitval veel inkomsten misgelopen doordat pinbetalingen niet mogelijk waren. Voor de organisatie betekent dit dat ze flink in de min zijn gegaan en het risico om opnieuw te beginnen erg groot is. Tot onze verbazing lezen wij ook dat de gemeente de volgende editie geen vergunning wil verlenen voor de vrijdagavond, terwijl deze de vorige keer wel is afgegeven. De organisatie geeft aan dat deze vrijdagavond juist de afgelopen keer heeft gezorgd voor extra inkomsten.
Vandaar dat wij de volgende vragen hebben.

Vraag 1: Was de gemeente bij de vergunningsaanvraag voor de vrijdag op de hoogte van de financiële problemen van de organisatie?
Vraag 2. Waarom kon de gemeente bij de vorige editie van het festival wel een vergunning verlenen voor de vrijdagavond, terwijl dit nu volgens de gemeente niet meer in het bestemmingsplan past?
Vraag 3. Ziet de gemeente mogelijkheid om samen met de organisatie alsnog te bekijken hoe de gemeente kan ondersteunen in het doorgang laten vinden van dit evenement?

Wij zijn van mening dat we als gemeente zuinig moeten zijn op organisaties die dit soort evenementen organiseren en deze waar mogelijk moeten ondersteunen. Door middel van deze vragen hopen wij dan ook duidelijk te krijgen of de gemeente zich 100% heeft ingezet om de organisatie te helpen dit evenement doorgang te laten vinden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe