Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voorlichting over drank en drugs

Zie ook de website www.firstaiddd.nl

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK –  Ook dit schooljaar gaan de instructeurs Wilco Pekkeriet en Martin Krikken van First Aid Vroomshoop in samenwerking met de gemeente Twenterand en Reclame Totaal alle groepen 8 van de basisscholen in Twenterand weer bezoeken. De school die deze week bezocht werd was de Blokstoeke in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Er wordt dit keer extra aandacht aan het vapen gewijd,en ook de gevaren van energiedrankjes en alcoholvrije drankjes kwamen aan de orde. Wat bij de alcoholvrije drankjes vooral opvalt is dat de meeste kinderen zich er wel degelijk van bewust zijn dat deze drankjes niet voor hun bedoeld zijn, en dat de overstap naar alcoholhoudende drank hierdoor een stuk makkelijker wordt.  Ook werd aan het eind nog even met de simulatiebrillen een hindernisbaantje gelopen.

En ook dit jaar zullen de kinderen niet van ons te horen krijgen, niet doen, maar ook nu weer het eerlijke verhaal zonder het bekende vingertje, wat is het, wat doet het, hoe snel raak je verslaafd. Ook bieden wij de mogelijkheid om anoniem via onze website vragen te stellen, die wij uiteraard ook vertrouwelijk behandelen, en waarbij  we indien nodig ook op verzoek professionele hulp kunnen inschakelen.
Ouders kunnen natuurlijk altijd eens even op de website www.firstaiddd.nl kijken, daar staan alle middelen uitgebreid beschreven, en ook zijn daar tips voor ouders te vinden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe