Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Malaise DETO houdt aan tegen Quick’20

Komende zaterdag treft DETO een oude (beker)bekende in Arnhem waar MASV de tegenstander is.

VRIEZENVEEN – Wie dacht dat na drie gelijke spelen op rij tegen goede tegenstanders er een keer een broodnodige winstpartij zou gaan volgen, kwam afgelopen zaterdag bedrogen uit. De ploeg verloor terecht van een beter Quick’20, de club uit Oldenzaal waartegen DETO al jaren veelvuldig heeft geoefend maar die het nog nooit eerder in competitieverband trof, dat zonder groots te spelen weinig moeite had met DETO.

De beginfase van de wedstrijd was voor Quick, dat enkele keren gevaarlijk was voor het DETO doel, echter gescoord werd er niet. DETO stelde er niet veel tegenover deze middag. Beste kans in de eerste helft was voor Floris Oude Nijhuis die een paar centimeter tekort kwam om een voorzet tot doelpunt te promoveren. DETO trainer Mark Looms moest al na een kwartier gaan wisselen toen Hans Matti zich geblesseerd moest laten vervangen door Mert Baglar. Quick kwam op slag van rust op voorsprong toen Luuk Geelen met een fraai afstandsschot Roberto Stopel het nakijken gaf: 0-1. Looms moest vervolgens voor de thee al een tweede keer wisselen toen Thom ten Hove zich verstapte op het gladde veld en Jillis Goudbeek als vervanger in de ploeg bracht.

Tot overmaat van ramp bleek tijdens de rust dat Tim Bongers ook niet verder kon wegens een blessure en vond al de derde wissel van DETO plaats. Marciano Stulen was de logische vervanger aan de linkerkant. DETO ging op jacht naar de gelijkmaker, echter deze kwam er helaas niet deze middag. Kai Wesselink was namens DETO het dichtst bij een doelpunt toen hij vrij voor het doel werd gezet door Jillis Goudbeek maar zijn inzet net naast het doel zag verdwijnen. Een slordigheidje achterin van Tom Koelman leidde de 0-2 in want Frank Eulderink kreeg hierdoor vrije doortocht richting Stopel en faalde niet. De tegentreffer van Sten Knol was vervolgens nog voor de statistieken en bepaalde de eindstand op 1-2. Een eindstand waar gezien de wedstrijd niets op valt af te dingen.

De situatie op de ranglijst wordt er voor DETO niet florissanter op, mede gezien het feit dat concurrenten wel punten pakken. Het is voor DETO noodzakelijk om de komende twee wedstrijden tegen directe concurrenten MASV en Pelikaan S om te zetten in driepunters. Dit zijn ook tevens de laatste twee speelronden van de eerste competitiehelft. Als de ploeg hierin slaagt kan het met een gerust hart de tweede helft van de competitie tegemoet zien. Komende zaterdag treft DETO een oude (beker)bekende in Arnhem waar MASV de tegenstander is. Het is de vraag bij DETO welke spelers er na een week weer van de forse lijst met geblesseerden af kunnen en wie er dan aan de aftrap zullen staan. Let op: deze aftrap is om 18.00 uur.

Wedstrijdgegevens DETO – Quick’20 1-2  (0-1) 

Scheidsrechter: Niels Zeeman

Assistent-scheidsrechters: Michael Evers en Maarten ten Broek

Toeschouwers: 200

Gele kaarten: Yusuf Koroma en Luuk Geelen (Quick’20)

Scoreverloop:

  1. 0-1 Luuk Geelen
  2. 0-2 Frank Eulderink
  3. 1-2 Sten Knol

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Tim Bongers (46. Marciano Stulen), Tom Koelman, Sten Knol, Hans Matti (16. Mert Baglar), Ben Rienstra (77. Dean Polko), Thom ten Hove (44. Jillis Goudbeek), Karlo Borghuis, Kai Wesselink, Melvin Degenaar, Floris Oude Nijhuis (77. Bas Postma)

Opstelling Quick’20: Niels Ensink, Yannick Heskamp, Tim Zwienenberg, Frank Eulderink (86. Yusuf Koroma), Jesse Kip (75. Furkan Akova), Peter Ilia (86. Ryan Snelders), Luuk Geelen, Gijs Olde Scholtenhuis, Mike Tanke (46. Wout Droste), Bart Huyts, Thomas Bosch (75. Lennart Jansink)

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe