Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voedselbank Manna organiseert kerstpakkettenactie

Aanmelden tot uiterlijk 30 november.

TWENTERAND/VROOMSHOOP – Stichting Voedselbank Twenterand Manna organiseert ook dit jaar een kerstpakkettenactie voor financieel kwetsbare mensen in de gemeente Twenterand die net buiten de criteria van de voedselbank vallen.

Ben je hulpverlener, begeleider of op een andere manier betrokken bij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Een alleenstaande ouder, een gezin met financiële tegenslag. Een echtpaar met alleen AOW. Een paar voorbeelden van mensen die op (minder dan) bijstandsniveau moeten leven. Je bent misschien wel betrokken bij inwoners van Twenterand in deze of vergelijkbare situaties. Financieel kwetsbare mensen die je blij kunt maken met een pakket met kerst. Om hen te laten ervaren erbij te horen in de Twenterandse samenleving.

Als je een pakket met kerst voor iemand wilt aanvragen, kijk dan op de website van Manna voedselbanktwenterand.nl voor meer informatie. Voor cliënten van de voedselbank hoeft geen aparte aanvraag ingediend te worden. Maar er is opnieuw ruimte om andere inwoners van Twenterand aan te melden via het speciale pakket-met-Kerst aanvraagformulier. Dit formulier kunt u vinden en downloaden op de genoemde website. Let op: particulieren kunnen niet voor particulieren aanvragen. Het formulier moet uiterlijk 30 november bij de stichting binnen zijn.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe