Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Mooi bedrag RaboClubSupport voor Manna Fashion

Monique Naber (r) overhandigt namens de Rabobank de cheque aan Herma Roelofs.

VROOMSHOOP – Dinsdag 10 oktober werd Manna Fashion, de kledingbank voor kinderen, verrast met een mooie cheque met de opbrengst van de RaboClubSupport actie. Monique Naber overhandigde namens de Rabobank een cheque van 679,60 euro aan Herma Roelofs, coördinator van Manna Fashion.

Dit bedrag zal met zorg worden besteed, zodat gezinnen die dat nodig hebben gratis kinderkleding kunnen ontvangen. Manna Fashion is erg blij met deze actie van de bank en bedankt alle klanten die op Manna hebben gestemd en dit mede mogelijk hebben gemaakt. Bent u geen klant van de bank, maar wilt u toch het kinderkledingproject steunen, dan kunt u een gift overmaken ten name van Stichting Manna, NL80 RABO 0148 7686 79, of u kunt natuurlijk kinderkleding doneren.

Inmiddels hangt de winterkleding in de winkel,  maar vooral voor de wat grotere maten is er nog niet voldoende. Daarom doet Manna Fashion een oproep voor inbreng van kinderwinterkleding in de maten 116 t/m 176 jongens en meisjeskleding. Heeft u nog mooie kinderkleding, jassen en schoenen dan kan dat ingebracht worden tijdens de openingstijden van de winkel, dinsdag- en woensdagmorgen van 09.30 – 11.30 uur bij gebouw De Linde, Linderveld 4 a in Vroomshoop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe