Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Echtpaar Hessing straalt op 60-jarig huwelijksfeest

Het leven heeft ze uitgedaagd. Zo kregen ze allebei te kampen met ernstige ziekten.

VRIEZENVEEN – Woensdag 20 september vierde het echtpaar Hessing een fantastische mijlpaal: hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Hans Broekhuizen kon dit prachtige moment niet aan zich voorbij laten gaan en bracht het echtpaar een bezoek om zijn felicitaties persoonlijk over te brengen.

 Henk is geboren in Vriezenveen en Erica op de Veluwe. Het stel heeft elkaar leren kennen in de gezellige omgeving van Hotel De Mallejan in Vierhouten, waar Erica op dat moment werkzaam was. Het duurde even, maar bij hun tweede ontmoeting sprong de vonk over en was de liefde onmiskenbaar. Ze besloten al snel om in het huwelijksbootje te stappen en daar hebben ze geen dag spijt van gehad.

 Trots
Het leven van het echtpaar Hessing is allesbehalve saai geweest. Ze werden gezegend met een tweeling en zijn nu de trotse grootouders van vier kleinkinderen en zelfs twee achterkleinkinderen. De familie is de grootste trots van het jubilerende echtpaar Hessing. Henk en Erica genieten nog altijd met volle teugen van de tijd die ze met hun dierbaren mogen doorbrengen.

Tweede kans

Het leven heeft ze uitgedaagd. Zo kregen ze allebei te kampen met ernstige ziekten. “We hebben allebei een tweede kans gekregen en nu leven we volop”, zegt Erica met een glimlach. Henk was vroeger slager en werkte de laatste jaren bij Kees Smit. Erica heeft nog steeds geen plannen om met pensioen te gaan. Ze organiseert busreizen, vooral voor Duitse gasten, en is de trotse eigenaresse van Reisadviesbureau Erica. Ze grapt: “Stoppen kan altijd nog, maar voorlopig niet!”

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe