Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Oorlogsheld Fred Sutherland (95) is overleden.

DEN HAM – Hij was het laatste nog levende bemanningslid van de Les Knight crew die op 16 september 1943 boven Den Ham uit een brandende Lancaster bommenwerper is gesprongen. Fred is overleden in zijn woonplaats Rocky Mountain House in Alberta Canada op 21 januari jongstleden. Zijn afscheid is gepland op maandag 28 januari in besloten kring. De oorlogsheld was een bescheiden man en laat een dochter, twee zonen, zes kleinkinderen en een zuster achter. Op verzoek van de familie zijn geen bloemen en donaties gewenst.

Als er Hammenaren zijn die een blijk van medeleven willen tonen door middel van kaart of brief, dan kan dat. Deze kunnen ingeleverd worden bij de Read Shop in Den Ham. Dan zal de Stichting Remembering Dambuster Les Knight DSO er voor zorgen dat de kaarten in één pakket worden opgestuurd naar de familie in Canada. Het pakket zal op 2 februari verstuurd worden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe