Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Stem op Manna Fashion met de Rabo Club Support actie

Kledinginbreng is ook mogelijk: dinsdag- en woensdagochtend bij De Linde, Linderveld 4a in Vroomshoop

TWENTERAND – Elk kind heeft recht op fatsoenlijke kleding, ook als de ouders het niet kunnen betalen. Daarom zorgt de kledingbank voor kinderen, Stichting Manna Fashion, ervoor dat gezinnen met kinderen die onder of op het sociaal minimum leven kleding ontvangen in de ‘winkel’ in gebouw de Linde in Vroomshoop. Winkel tussen haakjes, want de kleding is gratis, maar wel alleen voor gezinnen die gebruik maken van de voedselbank of die aangemeld zijn bij Manna Fashion.

Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer de RaboClubSupport actie, klanten van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete doel, iedere stem is geld waard. Bij de kledinginbreng ontbreken bepaalde soorten kledingstukken. Om dit aan te vullen en te zorgen dat deze kinderen met een complete outfit het nieuwe schooljaar kunnen beginnen wil Manna Fashion met behulp van donaties zelf kleding erbij aanschaffen. Door van 4 t/m 26 september te stemmen op Manna Fashion helpen Rabo klanten mee om alle kinderen in een leuke outfit naar school te laten gaan. Bent u geen Rabo klanten maar wilt u dit initiatief toch ondersteunen, doneren kan ook, maak dan een bijdrage over naar St. Voedselbank Twenterand Manna, NL89 RABO 0319 6487 61 o.v.v. kleding Manna Fashion.

Kledinginbreng is ook mogelijk tijdens de openingsuren: dinsdag- en woensdagochtend van 09.30 tot 11.30 bij De Linde, Linderveld 4a in Vroomshoop. Er is vooral behoefte aan jongenskleding in maat 128 t/m 174 en S/M. Meer informatie over dit project op www.voedselbanktwenterand.nl/ Manna Fashion

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe