Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Jubilarissen bij Jubileumuitvoering Vorie-Vana

BEERZERVELD – Tijdens de jubileumuitvoering van Vorie-Vana zaterdagavond in De Voorveghter werden Annieta Knol en Eric de Jong door regisseur Chris Stuut gehuldigd voor respectievelijk 25 en 40 jaar lidmaatschap. Annieta speelde in die 25 jaar geweldige mooie rollen en ook zaterdagavond in het toneelstuk De Canadese invasie was ze weer geweldig op dreef. Chris bood haar een spiegel met inscriptie aan en een prachtige bos bloemen en bedankte haar voor haar inzet voor de vereniging. Ook Eric de Jong werd bedankt voor zijn geweldige rollen die hij 40 jaar lang speelde bij Vorie-Vana. Hem werd een horloge aangeboden. Chris sprak de hoop uit dat beiden nog vele jaren op toneel mogen staan.

Vervolgens werd Chris Stuut door Lianda de Boer in het zonnetje gezet voor het feit dat hij als oprichter, secretaris 50 jaar lid is van Vorie-Vana en ook ruim 40 jaar is hij vaste regisseur van Vorie-Vana. Lianda bedankte Chris voor zijn geweldige inzet en bood namens de vereniging een reischeque en bloemen aan. Ook oud-collega en technicus van De Voorveghter Karsten Berends bood namens het theater Chris bloemen aan.
Vorie-Vana kan terug zien op een geweldige jubileumuitvoering waarbij het publiek met volle teugen heeft genoten van het toneelstuk De Canadese invasie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe