Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ambacht ontmoet Techniek

Hét event voor het bestratingsbedrijf en de stratenmaker van de toekomst!

Ambacht ontmoet Techniek, hét event voor het bestratingsbedrijf en de stratenmaker van de toekomst!

Op 23 september vindt Ambacht ontmoet Techniek plaats bij ALMI Smart Machining in Vriezenveen. Het event, gericht op bestratingsbedrijven, straatmakers en andere bedrijven in de infrastructurele sector, biedt een dag vol innovaties, technologie én het Nederlands Kampioen Straatmaker!
Een 20-tal bedrijven laat hier de laatste trends van het vakmanschap zien. Naast een rondleiding door de fabriek van ALMI Machining, zijn er tal van stands. Van bedrijfskleding tot onderwijs, software systemen tot straathamers. Maar ook op het Demo Doe Terrein is er van alles te bekijken en te testen, de nieuwste innovaties op bestratingsgebied tot elektrisch materieel en duurzame bouwketen.

Delta FM/TV zal live aanwezig zijn met muziek, live beelden en interviews!

NK Straatmaker
De strijd om deze titel barst los tijdens Ambacht ontmoet Techniek. Deze titel wil iedere vakman mee naar huis nemen. De beste vakmannen uit het hele land komen samen om hun kunsten te tonen. De 12 deelnemende koppels straatmakers krijgen een wedstrijd-vak van circa 5 bij 3 meter, met een nu nog geheim patroon, welke ‘’onder de hamer’’ bestraat moet worden met diverse (straatbak)stenen.
Om 09.00 uur klinkt het startsignaal, waarna onder begeleiding van een vakjury de koppels strijden voor de felbegeerde titel!

23 september 2023
Kortom, een dag vol innovatie, duurzame materialen, technologieën, zien en proberen! Gezelligheid, strijd, lekker eten & drinken op het Foodplein en volop netwerken. Ambacht ontmoet Techniek, is een initiatief van Straatwerk Nederland en vindt plaats op 23 september van 09.00 – 18.00 uur op het terrein van ALMI Smart Machining. Bezoek en parkeren zijn gratis!
Aanmelden als bezoeker kan via de website ambacht-ontmoet-techniek.nl (niet noodzakelijk maar levert wel een koffie met krentewegge op!)

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Arizona's
7 Dagen Lang
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe