Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leger des Heils zoekt nieuwe collectanten in Twenterand

Aanmelden kan digitaal via: www.legerdesheils.nl/word-collectevrijwilliger

TWENTERAND – Het Leger des Heils is op zoek naar nieuwe collectanten in Twenterand voor de jaarlijkse collecteweek van 26 november tot en met 2 december 2023. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het mogelijk om op regionaal buurtniveau activiteiten te blijven organiseren om sociale uitsluiting en eenzaamheid te bestrijden. De opbrengst van de collecte is gericht op de eigen regio dus in Twente.
In deze complexe tijden, waarin armoede en uitsluiting als gevolg van economische omstandigheden steeds vaker voorkomen, is financiële hulp harder nodig dan ooit. Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en veel mensen redden het niet meer alleen.Het Leger des Heils zet alles op alles om zorg en ondersteuning te blijven bieden, want de behoefte aan contact en directe hulp blijft enorm groeit helaas.

Het belangrijkste doel is om mensen uit een sociaal isolement te halen of dit isolement te voorkomen. Zeker voor mensen met minder bestedingsruimte is zo’n locatie vaak echt een laatste vangnet. In deze buurthuiskamers kunnen buurtbewoners elkaar leren kennen, waardoor gewerkt wordt aan hun sociale netwerk en de buurt wordt versterkt. Het overgrote deel van deze buurthuiskamers is helaas niet gesubsidieerd, waardoor het bestaan volledig afhankelijk is van giften en donaties. Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, in 2023 van 26 november tot en met 2 december.

De hulp van vrijwilligers is daarbij keihard nodig. Aanmelden kan digitaal via: https://www.legerdesheils.nl/word-collectevrijwilliger
Voor Den Ham: Edwin Bosklopper via 06-23322536
Voor Vroomshoop/ Geerdijk: Gea Klopstra via 06-25564088
Voor Vriezenveen- Westerhaar VriezenveenseWijk:  Corine de Jong via 06-48708309 of Couzijn Bos via 06-51571622

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Herman Lippinkhof
Annabel
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe