Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Start van Studiekring Vroomshoop

De eerste studiekring is op donderdag 14 september van 9.30 – 11.30 uur in Het Punt

VROOMSHOOP -Op donderdag 14 september 2023 start de Studiekring Vroomshoop weer. Een studiekring is een vaste groep mensen die bij elkaar komt om verschillende onderwerpen te bespreken. Doel is om op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo ‘intellectueel actief’ mogelijk te blijven.
Een studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit de kijken.

Studiekring Vroomshoop komt bij elkaar op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur in Het Punt in Vroomshoop. De bijeenkomsten van najaar 2023 zijn op donderdag 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en op 7 en 21 december. Wilt u weten of een studiekring iets voor u is? Dan horen we dit graag.

Studiekring Vriezenveen komt samen op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur en heeft op dit moment plek ook voor nieuwe deelnemers. U kunt voor beide Studiekringen contact opnemen met Bibliotheek Vriezenveen. Telefoon: 0546-562385 mail: info@bibliotheektwenterand.nl.

De Studiekringen zijn een initiatief van Bibliotheek Twenterand en ZorgSaam Twenterand. Voor meer informatie: www.studiekringen50plus.nl, www.bibliotheektwenterand.nl.

Datum: vanaf 14 september
Activiteit: Studiekring
Plaats: Vroomshoop
Tijden: van 9.30 tot 11.30u
Toegangsprijs: n.v.t.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Cats
Lea
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe