Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kaartverkoop theater Het Punt voortvarend van start

Helligen Hendrik is koploper van de hardlopers.

VROOMSHOOP – De kaartverkoop ging op 22 mei officieel van start en van die gelegenheid maakten een heleboel theaterliefhebbers gebruik om alvast kaarten te kopen voor de voorstellingen van hun keuze. De Vrienden van Het Punt hadden eerste keus; voor hen startte de kaartverkoop twee weken eerder.

Hardlopers & koploper
Hoewel er voor alle voorstellingen belangstelling is, zijn sommige echte hardlopers. Voor Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers, Karin Bloemen, Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff, Dick van Altena en The Cats in the House liep de kaartverkoop meteen storm. Koploper is Helligen Hendrik. Het theaterfenomeen uit Goor treedt pas in december op in Het Punt, maar voor de voorstelling zijn nu nog maar dertien kaarten over. Snel zijn dus, voor wie er ook bij wil zijn.

Veel voorstellingen
Theater Het Punt heeft in het seizoen 2023/2024 meer voorstellingen op de agenda staan dan ooit. Elke maand wel vier of vijf. Er valt dus veel te ontdekken in het theater.
Veel aandacht is er komend seizoen voor de jongste bezoekers. Er staan meerdere kindervoorstellingen gepland, waaronder Juffrouw van Dale door Babette van Veen. De prijzen voor de jeugdshows worden bewust laag gehouden zodat alle kinderen kennis kunnen maken met theater en cultuur.

Theaterprogramma nu al online
Benieuwd naar het theaterprogramma van Het Punt? Op 28 augustus is de Previewavond waar een speciaal geselecteerde groep artiesten voorproefjes van hun voorstellingen geeft. Op die avond wordt ook de nieuwe theaterbrochure gepresenteerd.

Voor wie niet zo lang wil wachten en verzekerd wil zijn van een kaartje voor zijn favoriete voorstelling; het hele programma is nu al te bekijken op www.welkombijpunt.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe