Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Snelle groei Leergeld Twenterand

Bel naar de coördinator van Leergeld Twenterand (06-39743797),  een mail naar info@leergeldtwenterand.nl mag ook.

TWENTERAND –  Elk jaar maakt Leergeld Twenterand een schatting van het aantal te helpen kinderen. Voor 2023 is de ambitie meer dan 200 kinderen te kunnen helpen. Dat lukt aardig want begin juni stond het aantal dit jaar geholpen kinderen al op 120. Leergeld helpt kinderen tussen 4 en 18 jaar uit gezinnen die het financieel lastig hebben, met spullen en met het betaalbaar houden van binnen- en buitenschoolse activiteiten.
De steeds grotere bekendheid van Leergeld Twenterand en de huidige financieel moeilijke tijden zorgen voor die sterke groei.

Leergeld Twenterand is een autonome stichting en lid van Leergeld Nederland, de overkoepelende organisatie van 112 lokale leergeld stichtingen die samen een landelijke dekking verzorgen.
Leergeld vindt dat alle kinderen gewoon mee moeten kunnen doen met hun leeftijdgenootjes, ook als het thuis financieel lastig is. Ze moeten meekunnen op een schoolreisje of een excursie, ze moeten kunnen beschikken over een fiets om naar school te gaan en over een computer om huiswerk te kunnen maken. Bijles of online leersystemen kan de stichting ook ondersteunen. En ze moeten mee kunnen voetballen met leeftijdgenootjes, mee kunnen doen met zwemles, met muziekles, toneel of ballet. Gewoon meedoen dus, want NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN! Dat is een slogan van Leergeld Twenterand. Een overzicht van de hulp die geboden wordt staat op https://www.leergeldtwenterand.nl/mogelijkheden.

Binnenkort zwaait groep 8 van de basisschool af en het vervolgonderwijs komt met nieuwe kansen maar ook met nieuwe uitdagingen en meestal met extra kosten. Gun uw kind daarbij het beste, ook als dat financieel lastig is. Leergeld Twenterand kan vaak ondersteuning bieden.
Daarbij moet hulp vragen simpel zijn, en dat kan. Een telefoontje naar de coördinator van Leergeld Twenterand (06-39743797) is al voldoende, een mail naar info@leergeldtwenterand.nl mag ook.
De stichting beschikt over opgeleide intermediairs die bij u thuis komen om een ingediende hulpvraag met u te bespreken en daarbij te overleggen hoe uw kind het beste geholpen kan worden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe