Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Open Repetitie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Iedereen is welkom op donderdagavond 22 juni  tussen 19 en 20 uur in k.c. Irene te Vroomshoop.

VROOMSHOOP – Op donderdagavond 22 juni houdt het Chr.  Mannenkoor Vroomshoop een Open Repetitie van 19.00 – 20.00 uur in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Zowel de entree als de koffie/thee na afloop is gratis.

Het mannenkoor uit Vroomshoop heeft de traditie weer opgepakt van een jaarlijkse open repetitie.  Vanwege corona was er een onderbreking van twee jaar, maar op 22 juni het weer zover. Dan laat het koor in kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat 27 te Vroomshoop weer horen waartoe het in staat is.

Dat is vrij veel, want behalve Passiestonden,  Kerst- en Nieuwjaarsconcerten werkte het koor ook mee  aan theatervoorstellingen van De Winterkraaien en Steen voor Steen. En op  Bevrijdingsdag 5 mei werd een optreden van het koor in de Dominicanenkerk te Zwolle zelfs rechtstreeks uitgezonden op RTV Oost.  Ook komen geregeld bekende solisten op bezoek zoals sopraan Francis van Broekhuizen of panfluitiste  Noortje van Middelkoop.  Recent trad het koor nog op op   vakantiepark De Kleine Belties bij Hardenberg.

Iedereen is welkom bij de open repetitie op donderdag 22 juni van 19.00 tot 20.00 uur. Maar voor de  senioren uit Twenterand, ook uit de zorgcentra, verzorgings- en verpleeghuizen zijn ereplaatsen gereserveerd. En voor mannen die misschien wel lid willen worden, is deze Open Repetitie een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend kennis te maken met het koor.

Foto: Niek Erents Fotografie
Tekst: Klaas Dragt

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe