Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Nieuwe kabelkrant Delta Media Groep

Wil je camerawerk doen, monteren of presenteren?  Meld je bij Delta!

TWENTERAND – De omroep van Twenterand Delta TV heeft een nieuwe kabelkrant gelanceerd op donderdag 1 juni. De huidige kabelkrant dateert uit 2012.

Op de kabelkrant komen onder andere actualiteit, uitgaansagenda en diverse video’s en foto’s voorbij. Delta TV brengt de inwoners van Twenterand op deze manier nog meer informatie. Naast de actualiteit op het gebied van nieuws, sport, politiek en agenda laat het ook zien welke songs er op dat moment worden uitgezonden op Delta FM en wat de programmering is. Daarnaast is er een weerpagina geïntroduceerd. Dus check Delta TV voor je naar buiten gaat!

De vernieuwde kabelkrant is onderdeel van verdere professionalisering van de omroep. Naast de kabelkrant heeft de omroep onlangs succesvol getest met nieuwe apparatuur voor live tv en radio uitzenden op locatie en zal ook de website een upgrade krijgen.

Lijk het jou leuk om camerawerk te doen, kan je monteren of wil je dat leren of is presenteren helemaal jouw ding? Meld je bij Delta en dan spreken we je snel!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Tina York
Ein Adler Kan Nicht Flie...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe