Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

College antwoordt PVV over verkeerssituatie Oranjestraat (Brede school) Westerhaar

De openstelling van de kruising Borggrevestraat/ Nassaustraat wordt gerealiseerd (juli 2023).

TWENTERAND/WESTERHAAR – Het college is op de hoogte van de verkeersdrukte welke is ontstaan als gevolg van het afsluiten van de Veenstraat. Het college is voornemens de Borggrevestraat vervroegd open te stellen voor verkeer. De Borggrevestraat wordt voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden van de woningen (juli 2023) open gesteld.  De schade welke ontstaan is door het bouwverkeer is hersteld of wordt op korte termijn hersteld.

De openstelling van de kruising Borggrevestraat/ Nassaustraat wordt gerealiseerd (juli 2023).
Het college is van mening dat er een ongewenste verkeersdrukte is ontstaan in de Oranjestraat, veroorzaakt door de afsluiting van de Veenstraat, terwijl ook de sloopwerkzaamheden van Mijande nog in uitvoering waren.
Deze situatie willen we in de toekomst voorkomen. Een voorstel tot het openstellen van de kruising Borggrevestraat/ Nassaustraat is tijdens de inloopbijeenkomst gepresenteerd en door een meerderheid positief beoordeeld. Gezien de verkeersdrukte bij de Oranjestraat is het gewenst de openstelling van de kruising voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden te realiseren.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Rapsodies
Jij Hoort Bij Mij
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe