Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vragen PVV over Wijkagent(e) Westerhaar

De PVV vraagt zich af of de wijkagente verdwenen is uit Westerhaar.

WESTERHAAR – Jarenlang had Westerhaar zijn eigen wijkagent(e). Dit werd door inwoners als zeer prettig ervaren.Maar helaas lijkt het dat deze met de noorderzon vertrokken is. PVV Twenterand krijgt hier vragen over van inwoners uit Westerhaar. Inwoners merken op dat tenminste sinds januari 2023 de wijkagent(e) telefonisch niet meer te bereiken is. Ook wordt de wijkagent(e) niet meer gezien door mensen in Westerhaar en heeft deze ook geen spreekuur meer voor inwoners. PVV Twenterand vindt dit merkwaardig en heeft dan ook een aantal vragen hierover.

Vraag 1.
Klopt het dat Westerhaar op dit moment geen eigen wijkagent(e) heeft? Zo ja, hoe lang zit Westerhaar al zonder eigen wijkagent(e)?

Vraag 2.
Als de wijkagent(e) werkelijk van de één op de andere dag verdwenen is, wat is daar de reden voor?

Vraag 3.
Als Westerhaar nog wel een wijkagent(e) heeft, waarom is deze telefonisch niet bereikbaar, niet meer zichtbaar aanwezig in het dorp en heeft deze geen spreekuur meer?

Vraag 4.
Wanneer blijkt dat er geen wijkagent(e) meer is in Westerhaar wordt er dan gezocht naar een vervanger, zodat Westerhaar ook weer een eigen wijkagent(e) heeft en inwoners daar weer terecht kunnen? Zo ja, op welke termijn verwacht het college dat deze vervangende wijkagent(e) zijn/haar functie al gaat innemen? Zo nee, waarom komt er geen vervanger?

Vraag 5.
Inwoners van Westerhaar vinden het zeer ongebruikelijk dat inwoners, zonder hier van te voren over op de hoogte te worden gesteld, opeens zonder eigen wijkagent(e) zitten.Als het klopt dat Westerhaar geen eigen wijkagent(e) meer heeft, waarom is er dan niemand op de hoogte gebracht

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Kirdy
Hallo Schat, Ga Je Mee N...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe