Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Effectief DETO simpel langs CSV Apeldoorn: 3-1

Komende zaterdag gaat DETO op bezoek bij de nummer 2 avv Swift in Amsterdam

VRIEZENVEEN – DETO speelde zaterdagmiddag tegen CSV Apeldoorn, waar het in de heenwedstrijd op 5 november 2022 in de “dying seconds” met een zwaarbevochten 1-2 overwinning van het veld stapte.

Deze middag ging het op “Het Midden” allemaal wat gemakkelijker dan eind vorig jaar. DETO startte deze middag met Tim Bongers in de basiself in plaats van de geschorste Tom Koelman en in de aanval was Tim Pothast de vervanger van Bas Postma. Gedurende de eerste fase van de wedstrijd gebeurde er niet bijster veel behalve dat DETO het meeste balbezit had. Beide ploegen kregen wat kleine mogelijkheden.  Rond het half uur was het Melvin Degenaar namens DETO die het eindstation was in een fraaie aanval en de 1-0 tegen de touwen schoot. CSV, even van de leg door deze tegenslag, leverde enkele minuten later knullig de bal in op het middenveld waarna de bal via Karlo Borghuis en Kai Wesselink razendsnel bij de vrij opkomende Melvin Degenaar kwam en deze simpel de 2-0 langs doelman Dean Bredewolt kon schieten. Hiermee leek de wedstrijd in enkele minuten te zijn beslist.

Na de thee wisselde CSV trainer Jan Kromkamp met nog een half uur op de klok aanvallend door drie verse krachten in te brengen, echter deze plannen konden vrijwel direct weer de prullenbak in. DETO profiteerde van de vele wisselingen toen het een inworp kreeg bij de cornervlag. Mert Baglar slingerde de bal ver richting doel waar Melvin Degenaar vervolgens de bal panklaar legde voor Kai Wesselink die verwoestend uithaalde in het dak van het doel: 3-0. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en had DETO in de resterende tijd nog verder uit kunnen lopen door de vele kansen voor o.a. Coplan Soumaoro en invaller Diego van der Weide. CSV deed nog wel iets terug toen Jelle Macaré vanaf rand zestien vrij kon uithalen en de bal hard in de rechterhoek joeg: 3-1. Hierbij bleef het deze middag en door dit resultaat staat DETO nog altijd stevig in de top 4 van de ranglijst.

Komende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij de nummer 2 avv Swift in Amsterdam dat 4 punten meer heeft als DETO. Aftrap op “Olympiaplein” om 14.30 uur.

Wedstrijdgegevens DETO-CSV Apeldoorn  3-1  (2-0)

Scheidsrechter: dhr. J. Besselsen
Assistent-scheidsrechters: dhr. R. Hoornstra, mevr. R.S. Vermeer

Toeschouwers: 250

Gele kaart: Jasper Verstraten

Scoreverloop:

  1. 1-0 Melvin Degenaar
  2. 2-0 Melvin Degenaar
  3. 3-0 Kai Wesselink
  4. 3-1 Jelle Macaré

 

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Mert Baglar (89. Joas Heersink), Tim Bongers, Sten Knol, Hans Matti, Hoesb Yakob, Karlo Borghuis, Coplan Soumaoro, Melvin Degenaar (81. Diego van der Weide), Kai Wesselink, Tim Pothast (67. Bas Postma)

Opstelling csv Apeldoorn: Dean Bredewolt, Noah Tuasela (7. Cedric Bultman), Jeremy Jonker (74. Tijmen Luttikholt), Jasper Verstraten, Rob Diderik (62. Pook Descendre), Levi Tuasela, Jelle Macaré, Rik Vlutters (62. Mehdi Bouhekan), Didier Martel (62. Laurence van den Enk), Delano Grootenhuis, Cem Köse

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Lars Berghagen
Ding Dong
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe