Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

De vonken vliegen eraf bij de Vroomshoopse Revue

Op vrijdagavond 24 maart is de derde en laatste voorstelling gepland. Er zijn nog kaartjes te koop.

VROOMSHOOP – Op vrijdagavond 17 maart en op zaterdagavond 18 maart genoot een bomvolle theaterzaal van Het Punt met volle teugen van voorstellingen van de Vroomshoopse Revue. De actualiteit werd niet geschuwd en dat sprak aan. De Vroomshoopse Revuegroep kreeg met typische droge humor over het leven van alledag in Vroomshoop de lachers op zijn hand.

De zesde Revue in successie, die de pakkende titel ‘Energiek Vroomshoop’ meekreeg, boeide vanaf het eerste tot het laatste moment.  Mooie sketches, eigentijdse dansen, waanzinnige goochelacts en aansprekende liedjes wisselden elkaar in hoog tempo af. Het dorp Vroomshoop stond daarbij als ‘Diamant in Twenterand’ in alles centraal en dat werd herkend.

Er stonden in totaal 35 uitvoerenden op het toneel, die zich volop uitleefden. De Vroomshoopse Revuegroep, de Revue Dancers en de Revue Singers lieten zich van hun beste kant zien.  Regisseur Jennifer Veltink, muzikaal leider Gezinus Veldman en de leidster van de dansgroep Noël Lamberink zagen tot hun tevredenheid dat er prima werd gepresteerd op het toneel.

Het plezier spatte er af en dat gevoel kwam goed over bij het opgetogen publiek. Vele lachsalvo’s  en ook herhaaldelijk klaterend applaus waren te beluisteren. De vonken vlogen er zichtbaar vanaf bij deze zesde Vroomshoopse Revue in successie. De spetterende optredens werden beloond met een staande ovatie van de enthousiaste bezoekers.

Op vrijdagavond 24 maart is de derde en laatste voorstelling gepland, die om 20.00 uur in het theater van Het Punt begint. De allerlaatste entreekaartjes zijn verkrijgbaar bij Expert Berkhof tijdens de openingsuren van de winkel op het adres Tonnendijk 1 in Vroomshoop. Ook kan er een mail worden gestuurd naar vroomshoopserevue@gmail.com Nog snel een entreekaartje voor 15 euro veroveren lijkt nog de enige mogelijkheid om de Vroomshoopse Revue te zien.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Monica West
The Story Of Johnnie Wal...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe