Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

College antwoordt GBT over winkelpleinen

GemeenteBelangen Twenterand vroeg naar de stand van zaken Vroomshoop, Vriezenveen en Westerhaar.

TWENTERAND – Op vragen van GBT  over een aantal winkelpleinen antwoordt het college als volg:

Wat is de stand van zaken met betrekking tot het eventueel verplaatsen van de winkels aan het discounterplein Linderflier te Vroomshoop richting het centrum?
Het college heeft besloten om niet mee te werken aan de verplaatsing van winkelcentrum Linderflier naar de locatie van de locatie van de voormalige Kennedyschool in Vroomshoop. Onlangs heeft u in onze raadsbrief kennis kunnen nemen van onze overwegingen.

Wat is de stand van zaken met betrekking tot het winkelcentrum in Vriezenveen?
De centrumvisie Vriezenveen is vastgesteld. Deze visie vormt de basis voor de toekomstige ontwikkelingen in het centrum. Bij een adviesbureau is offerte gevraagd de gemeente te ondersteunen bij het opstellen van een uitvoeringsplan. Aangezien de (financiële) ruimte ontbreekt om alles in één keer uit te voeren is de insteek van het uitvoeringsplan dat de uitvoering kan worden gefaseerd. Bij het opstellen van het uitvoeringsplan worden uiteraard alle stakeholders (ondernemers, verenigingen, stichtingen en belanghebbenden) betrokken.

Hoe verloopt de transformatie van het winkelcentrum Kervelplein in WesterhaarVriezenveensewijk?
Afhankelijk van de weersverwachtingen wordt het Kervelplein eind maart opgeleverd. Het project loopt financieel in de pas.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Arne Jansen
Als 'n Meeuw In De Wind
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe