Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ledenvergadering Chr. Mannenkoor Westerhaar

Het koor repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de gereformeerde kerk “de Bron” aan de Wollegrasstaat.

Foto 1

WESTERHAAR –  Op 14 februari hield het Chr. Mannenkoor Westerhaar haar jaarlijkse ledenvergadering. De voorzitter was verheugd met een goede opkomst!
Verder werden actuele zaken besproken over de toekomst van het koor.

Na de pauze werd Jan Euverman gehuldigd omdat hij 50 jaar lid was van het mannenkoor. Harm Kerkdijk werd gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum.
De voorzitter bedankte de heren voor jaren trouw lidmaatschap en overhandigde een presentje met oorkonde en een bos bloemen voor de partners.

Ook werd er afscheid genomen allereerst van de dirigent Fred van Dijk uit Dedemsvaart. Hij heeft 30 jaar als dirigent voor het koor mogen staan. Dit zijn heel wat jaren. De voorzitter bedankte hem voor de jaren die hij op een goede professionele wijze heeft gedirigeerd. De voorzitter overhandigde hem een beeldje met oorkonde en een bos bloemen voor zijn partner. Fred van Dijk wordt opgevolgd door Henny Hoedeman uit Vriezenveen.

Foto 2

Na ruim 27 jaar voorzitter te zijn geweest van het mannenkoor vindt Marinus Vos het genoeg en legt hij zijn bestuurlijke zaken neer, hij werd toegesproken met lovende dankwoorden door zijn opvolger Marinus Wessels. De nieuwe voorzitter overhandigde de oud- voorzitter een dinerbon voor 2 personen, een presentje met oorkonde en een bos bloemen voor zijn partner.

Al met al een drukke vergadering met als conclusie met vertrouwen de toekomst tegemoet. Dit het liefst met meer leden. Lijkt het je wat om mee te zingen: we repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het de gereformeerde kerk “de Bron” aan de Wollegrasstaat in Westerhaar.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Rapsodie's
Vaarwel Ik Wil Je Nooit ...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe