Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Artiestenavond voor jouw en je ouders!

Wij mogen met zijn allen genieten van geweldige optredens verzorgd door Brian van Dalen, Rene Jansen, Berry Beugelink, duo C&M & Tineke Willems! Team Care4UAll

Wij mogen met zijn allen genieten van geweldige optredens verzorgd door Brian van Dalen, Rene Jansen, Berry Beugelink, duo C&M & Tineke Willems!

Wij nodigen jullie hierbij allemaal van harte uit op 28 februari van 19.00 tot ongeveer 21.30 bij Bistro Festa, valkenlaan 1a Sibculo.

Op deze avond mag je je beide ouders/verzorgers (max 2) gezellig meenemen! Met hoeveel personen je komt, kunt je aangeven op het aanmeldformulier.
Het ontzettend leuk zijn als je verkleed komt, carnavals outfit, panterprintje, bling bling/over the top noem het maar op! Voel je je fijner in je eigen kleding dan mag dat natuurlijk ook.

Voor deze avond kun je bij de ingang een consumptiekaart kopen voor € 5,00. Deze is goed voor 5 consumpties waarmee je drinken en/of een broodje hamburger kunt halen. Alcoholische dranken worden niet geschonken.
(glas fris 1 consumptie, broodje hamburger 2 consumpties)

Uiteraard is er een ruimte voor als je even wil uitrusten/ontprikkelen. Mocht je het spannend vinden of een eigen begeleider nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@care4uall.nl.

Opgaven kan via onze website http://www.Care4Uall.nl onder het kopje aanmeldformulieren.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ben Cramer
Zai Zai Zai
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe