Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

jongeren openen pop up store in Vriezenveen

Jongeren openen pop up store in Vriezenveen om armoede te bestrijden.

Dinsdag 14 februari opent de eerste Pop Up store in Vriezenveen. Leerlingen van het Noordik Vriezenveen hebben dit initiatief genomen om zich in te zetten voor de armoede in de maatschappij. Dit doen zij onder het project Impacter, wat onderdeel is van ZorgSaam Twenterand.

De kledingstukken die verkrijgbaar zijn worden voor kleine prijsjes verkocht. Daarnaast zal Takko Fashion ook kleding sponsoren, een combinatie van vintage en nieuw. Het geld wat hiermee wordt opgehaald wordt geschonken aan Stichting Manna.

De Pop Up store bevindt zich in het voormalig pand van Bloemkado in Vriezenveen. De locatie wordt mogelijk gemaakt door naastgelegen Supermarkt Mulder.

Op dinsdag 14 en 21 februari is de Pop up store geopend van 14.00 uur t/m 16.00 uur en dinsdag 28 februari, in de krokusvakantie, van 12.00 uur t/m 18.00 uur. Er kan alleen met contant geld worden betaald en een eigen tas meenemen is wenselijk.

Jong? En Impact maken? Meld je nu aan!
Lijkt het jou wat? Altijd al interesse gehad? Ben je jong en je wilt impact maken in de gemeente Twenterand? Meld je aan bij Laureen Velnaar via telefoonnummer (0546) 481 456 of e-mail haar: lvelnaar@zorgsaamtwenterand.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Saskia
Hey,hey Jongeman
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe