Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO laat het afweten tegen WV-HEDW

DETO kon zich niet herstellen van het gelijkspel tegen hekkensluiter Barneveld en verloor na een matige pot van WV-HEDW.

DETO kon zich niet herstellen van het gelijkspel tegen hekkensluiter Barneveld en verloor na een matige pot van WV-HEDW. De gehavende ploeg (onder andere schorsingen van Bongers en Koelman) keek na een uur al tegen een 3-0 achterstand aan. „Eigenlijk was er eerst nog niet zoveel aan de hand, WV-HEDW imponeerde nauwelijks, maar wij ook niet”, zei DETO-trainer Jürgen Schefczyk. „Die 2-0 viel na een verdedigende fout en die penalty was ongelukkig. We gingen daarna opportunistischer spelen en dat hielp”. Bas Postma bracht DETO met twee goals terug in de wedstrijd. Postma had in de slotseconden ook de 3-3 op zijn schoen. De keeper liet de bal los en die viel voor de voeten van de DETO-spits, maar hij kreeg de bal er niet in. „Ik baal enorm, zeker omdat we gezien de andere uitslagen goede zaken hadden kunnen doen”, zei Schefczyk.

Wedstrijdgegevens DETO-WV-HEDW 2-3  (0-1)
Scheidsrechter: Steven van der Vrande
Assistent-scheidsrechters: Michael Dijk en Jan-Dirk Kuperus
Toeschouwers: 250
Gele kaarten: Sten Knol (DETO) / Nick Lammers en Levi van der Spek (WV-HEDW)

Scoreverloop:
0-1 Yamiro Macrander
0-2 Jack van Moerkerk
0-3 Ashraf Azzouz (pen.)
1-3 Bas Postma (pen.)
2-3  Bas Postma

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Mert Baglar, Mats Knol, Sten Knol, Hans Matti (62. Coplan Soumaoro), Hoeseb Yakob (74. Badr Hamdaoui), Karlo Borghuis, Diego van der Weide Melvin Degenaar, Kai Wesselink, Bas Postma

Opstelling WV-HEDW: Sil Fiddani, Sureyo Macrander, Nick Lammers, Oscar Abouseda, Yamiro Macrander, Jordy Dijkhuizen, Ashraf Azzouz, Rida Najib (75. Lancine Bamba), Damien de Vegt (25. Kick van Aelst), Jack van Moerkerk (85. Levi van der Spek), Mick van Moerkerk

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frank & Mirella
Manuel
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe