Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Revue Singers bereiden zich voor op de Vroomshoopse Revue

Foto: Daniëlle ter Avest.

VROOMSHOOP – Onder de bezielende leiding van pianist en arrangeur Gezinus Veldman zijn afgelopen vrijdagavond de Revue Singers met hun serie repetities voor de Vroomshoopse Revue van start gegaan. Een flink aantal in eigen beheer geschreven zangnummers wordt door de 5 vrouwen en 5 mannen van de Revue Singers ingestudeerd om zo de leden van de Vroomshoopse Revuegroep bij hun sketches muzikaal te ondersteunen. Ook worden er afzonderlijk van de Revuegroep enkele aansprekende muzikale nummers vierstemmig vertolkt.

Al langere tijd repeteren de veertien leden van de Vroomshoopse Revuegroep wekelijks onder de vakkundige leiding van regisseur Jennifer Jansen. Ook de Revue Dancers zijn onder de enthousiaste leiding van Noël Lamberink al driftig aan het repeteren. De avondvullende Vroomshoopse Revue is voor € 15,00 per persoon bij te wonen in het theater van Het Punt in Vroomshoop.

De geplande data van de Revue ‘Energiek Vroomshoop’ zijn op vrijdagavond 17 maart, op zaterdagavond 18 maart en op vrijdagavond 24 maart 2023. De kaartverkoop verloopt naar wens en alleen voor de vrijdagen 17 maart en 24 maart zijn nog een beperkt aantal plaatsen te reserveren. Dat kan tijdens de openingstijden van Expert Berkhof, Tonnendijk 1 in Vroomshoop of door deze winkel te bellen met het nummer 0546-642436.  Ook kan secretaris Hans Nieboer voor de nog resterende entreekaarten worden benaderd via het telefoonnummer 0546-643384 of het Emailadres nieboerhans@gmail.com. Tot slot kan gebruik gemaakt worden van het e-mailadres vroomshoopserevue@gmail.com , waarna penningmeester Riëtte Kaas voor de verdere afhandeling zal zorgdragen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Freddy Breck
Drie Witte Rozen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe