Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie H.O.C.

Op de foto, de nieuwe leden die het afgelopen jaar zijn toegetreden tot het H.O.C.

DEN HAM – Het Hammer Ondernemers Collectief, al 27 jaar een belangrijke sponsor van de v.v. Den Ham, hield op 5 januari haar traditionele nieuwjaarsreceptie, annex jaarvergadering in café restaurant De Beuk.

Voorzitter Johan Oordt maakte melding van het feit dat het H.O.C. thans het recordaantal van 89 leden heeft, een unicum in het bestaan. Mooi ook om te zien dat startende ondernemers lid worden, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst aldus de voorzitter. Penningmeester Anja Bosch kon de boeken sluiten met een klein batig saldo dat werd toegevoegd aan de reserves.

Ook kernwethouder Aimée van der Ham, die ook economische zaken in de portefeuille heeft, was aanwezig en sprak de ondernemers toe, met o.a. de opmerking dat haar deur ten gemeentehuize altijd openstaat, en ze graag met de ondernemers in contact zou willen treden.

Daarna was het tijd voor de inwendige mens, waarbij het met zorg bereide stamppotbuffet van de Beuk zich goed liet smaken.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Piet Veerman
Sailin' Home
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe