Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Wijziging aanlevertijden oud papier

De vrijwilligersgroep is dringend op zoek naar nieuwe mensen zodat het werk goed uitvoerbaar blijft voor iedereen.

VRIEZENVEEN – Stichting Reflection/ wijk Next helpt ook in 2023 weer bij het opruimen van oud papier en het duurzaam inzetten voor recycling. De oud papiercontainers blijven beschikbaar op het plein bij Hervormd Centrum/ Stjäävelin aan de Krijgerstraat te Vriezenveen. Een service die wordt ondersteund door vrijwilligers en waarmee een deel van de benodigde onkosten van jeugdwerk kunnen worden gefinancierd. Met ingang van januari 2023 vindt er i.v.m. overlast voor de buurt een belangrijke wijziging in aanlevertijden plaats:

De containers zijn geopend van 8.00 – 20.00 uur van maandag t/m vrijdag.
Op zaterdag zijn de openingstijden van 8.00 – 17.00 uur.

Vriendelijk verzoek om het papier in de container te plaatsen en niet buiten de container als deze al gesloten mocht zijn. Verontreiniging van papier met andere grondstoffen zorgt helaas voor veel extra onkosten i.p.v. opbrengsten. Help dus om alles goed gescheiden te houden.

De vrijwilligersgroep is dringend op zoek naar nieuwe mensen zodat het werk goed uitvoerbaar blijft voor iedereen. Vele handen maken licht werk.

Voor aanmelding bel of app naar Niels Koerssen, 06-38647135.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Annie Schilder
Er Is Een Ding Dat Altij...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe