Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kerstmutsenloop door Vroomshoop

Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.loopgroep-dezandstuve.nl

VROOMSHOOP – Met de woensdagochtendgroep als hulpjes van de kerstman lopen door ons mooie dorp, dat was de bedoeling van de training van Loopgroep de Zandstuve afgelopen woensdagmorgen. Onderweg was er vrolijke kerstmuziek te horen en werd er fanatiek meegezongen. Ook werd er een tussenstop gemaakt bij de brandweerkazerne, waar brandweerman Jan (op de foto: onderste rij, 2e persoon van links) ervoor zorgde dat de grote roldeur open ging en de groep voor de rode brandweerwagen op de foto kon. Ook onderweg zijn er nog mooie plaatje geschoten, welke te vinden zijn op de Facebookpagina van Loopgroep de Zandstuve.

Na de training was er warme chocolademelk en glühwein (alhoewel het de vraag was of dat wel goed zou komen zo vroeg op de ochtend) met een lekkere kerstkrans erbij. De training was zeer geslaagd en gezellig als vanouds! Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.loopgroep-dezandstuve.nl en neem vrijblijvend deel aan een van onze looptrainingen op de maandagavond, woensdagochtend of woensdagavond.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Joey T & Lynn Marie
Alpine Reunion Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe