Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Inzameling Douwe Egberts punten voor  St. Voedselbank Twenterand Manna

Tot half januari kunt u DE punten inleveren bij verschillende supermarkten in Twenterand.

TWENTERAND – De Lions Club Twenterand is gestopt, op maandagavond 19 december  was de laatste bijeenkomst in de Johanneshoeve, de club stopt met haar activiteiten. Het einde ging wel gepaard met een knaller: Stichting Manna mocht een cheque van 6000 euro in ontvangst nemen, net als Stichting Leergeld. Het behoeft geen betoog dat beide stichtingen heel blij zijn met deze mooie gift in deze dure tijden. Zo kunnen weer veel gezinnen worden geholpen die financieel in moeilijke omstandigheden leven.

Inzameling DE punten

De Lions Club heeft met haar activiteiten veel goede doelen gesteund in de afgelopen jaren. Eén van die activiteiten van de Lions Club was het inzamelen van Douwe Egberts punten, waarmee pakken koffie kunnen worden gedoneerd aan de voedselbank.  St. Voedselbank Twenterand Manna gaat dat nu zelf organiseren.

Tot half januari kunt u DE punten inleveren bij verschillende supermarkten in Twenterand: de Jumbo in Vriezenveen, Den Ham en Westerhaar; de Coöp in Vroomshoop en de Plus supermarkt in Vriezenveen.

Heeft u punten thuis liggen die u toch niet gebruikt, help dan mee de voedselpakketten aan te vullen met koffie en doneer de punten aan Stichting Voedselbank Twenterand Manna.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Annie Schilder
Er Is Een Ding Dat Altij...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe