Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Maud Jansen Nederlands Kampioen Artistic Twirl

Maud heeft zich met al haar 4 onderdelen geplaatst voor het Nederlandse Kampioenschap Twirl.

VROOMSHOOP – Op zaterdag 10 december heeft Maud Jansen deelgenomen aan de Nederlands kampioenschappen twirl van de NBTA.

Maud heeft zich met al haar 4 onderdelen geplaatst voor het Nederlandse Kampioenschap Twirl. Op zaterdag 10 december is ze Nederlands Kampioen geworden met haar onderdeel Artistic Twirl. Dit onderdeel is jammer genoeg nog geen EK onderdeel en hiervoor kon ze zich dan ook niet plaatsen voor het EK. Het hoogst haalbare in deze categorie is dan ook om Nederlands Kampioen te worden, wat Maud met glans is gelukt.

De selectie ronde en het NK voor de overige drie onderdelen, waarmee Maud zich in de kampioensklasse heeft weten te plaatsen, zijn op 6 en 7 januari.
Er zit flinke concurrentie in deze kampioensklasse. Er zal de komende weken dan ook flink getraind moeten worden om goed voorbereid te zijn op deze selectie, om zo hopelijk een EK ticket te behalen net als vorig jaar.

Naast het vele trainen wat ze doet in Lelystad en Vroomshoop geeft Maud samen met Marijke met heel veel plezier les aan de majorette meiden van De Harmonie Vroomshoop. En met veel succes, al deze meiden hebben zich geplaatst bij de KNMO/NTSB om mee te mogen doen aan het NK op 21 en 22 januari.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe