Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Rabobank overhandigt cheque aan Stichting Voedselbank Twenterand Manna

Op de foto Sven Voorbergen van de Rabobank en Ria Dekker, voorzitter Stichting Manna.

DEN HAM – Op woensdag 30 november vond er een informatieavond plaats voor de vrijwilligers van Stichting Manna in De Fontein in Den Ham. De avond begon meteen al goed: na opening door de voorzitter kwam Sven Voorbergen van Rabobank Twente & Achterhoek een mooie verrassing aanbieden: voorzitter Ria Dekker ontving uit zijn handen een cheque van 4179 euro, een heel mooie donatie die natuurlijk zeer welkom was. Bovendien was er nog een cheque van ruim 100 euro als aanvulling op de Raboclubsupport actie als bonus.

Stichting Manna is vanaf 1 november officieel aangesloten bij Voedselbanken Nederland, Manna blijft Manna en blijft doen wat ze altijd doet: zorgen dat mensen die het financieel moeilijk hebben helpen met een voedselpakket, kinderkleding en een verjaardagdoos. Alleen de manier waarop een en ander tot stand komt wordt op verschillende vlakken aangepast, reden om een informatieavond te organiseren voor de vrijwilligers. Zo is er bijvoorbeeld een bus nodig om goederen op te halen, zijn er extra koelunits nodig en zal de uitgifteruimte aangepast worden, het streven is om dit met sponsoren voor elkaar te krijgen vanaf het nieuwe jaar.

Administratief zijn er nu twee stichtingen: Manna Care, de voedselbank heet voortaan Stichting Voedselbank Twenterand Manna, ook te vinden op www.voedselbanktwenterand.nl. Manna Fashion en Manna Happy Kids blijven onder de vlag van Stichting Manna bestaan. Twee stichtingen met 1 bestuur en een grote groep bevlogen vrijwilligers die allemaal hun steentje bijdragen voor de mensen die het hard nodig hebben!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Maassen
Denke Heute Nicht An Mor...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe