Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

College antwoordt PVV Twenterand over voortgang D’Oale Bouw

De gemeente is alleen partij als het gaat om de infrastructuur.

TWENTERAND/WESTERHAAR – Het college antwoordt op vragen van de PVV over de status van de voortgang D’oale Bouw (samengevat) als volgt:

Het college is ervan op de hoogte dat vragen zijn gesteld aan Mijande Wonen omtrent de tussen bewoners en corporatie gemaakte afspraken. Wethouder Koster heeft contact gehad met Mijande Wonen om informatie in te winnen. Conclusie is dat de gemeente geen partij is in deze, het betreft afspraken gemaakt tussen bewoners en Mijande Wonen.

De gemeente is alleen partij in het project D’Oale Bouw voor wat betreft de inrichting van de openbare ruimte. Binnenkort wordt er in samenwerking met Mijande Wonen een inloopbijeenkomst georganiseerd om bewoners te informeren over de toekomstige inrichting van de wijk.

Ook wat betreft de stijgende energielasten voor mensen die in een wisselwoning terechtkomen is de gemeente geen partij. Dat geldt ook voor de inrichting van de wisselwoningen, of de verhuurprijzen.

Voor wat betreft het gemeentelijk aandeel in het project D’Oale Bouw kan informatie worden verstrekt over de stand van zaken.
Er wordt een raadsbrief opgesteld, welke voor het einde van dit jaar aan de gemeenteraad wordt aangeboden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Mood & Fun
Oeroe Boeroe Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe