Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Succesvol Kampioenschap twirlsters van de Harmonie Vroomshoop

Nu op weg naar  het NK Majorette & Twirl op 21 en 22 januari 2023 in Almere.

VROOMSHOOP – Afgelopen zaterdag vond in ‘Het Punt’ in Vroomshoop het Open Overijssels Kampioenschap Majorette & Twirl plaats. De Harmonie Vroomshoop organiseert al flink wat jaren majorette & twirlwedstrijden waaronder de laatste jaren ook het Overijssels Kampioenschap.
De actieve verenigingen uit Overijssel halen op dit kampioenschap alles uit de kast om zo goed mogelijk te presteren, zo hoog mogelijke punten te behalen om zich hopelijk te kunnen kwalificeren voor het NK in januari 2023.

Naast de verschillende teams van, jeugd tot de basisklasse, deden er ook verschillende solisten, duo’s en ensembles mee in hun eigen categorie, leeftijdsklasse en met hun eigen onderdeel.
En we kunnen rustig stellen dat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om de routines zo correct mogelijk te presenteren aan de jury. Wat hebben ze geknald! Het harde trainen van de afgelopen tijd is niet voor niets geweest. De dames sleepten de nodige medailles in de wacht evenals enkele NK plaatsingen. Super trots en voldaan kon deze sportieve dag dan ook worden afgesloten met een belangrijke missie in het vooruitzicht. Een strakke voorbereiding op het NK Majorette & Twirl op 21 en 22 januari 2023 in Almere.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Classics
Papa Peppone
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe